Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Παρουσία στην έκθεση Ποσειδώνια 2004

Στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση ”Ποσειδώνια 2004”, που λειτουργεί από τις 7 ως τις 11 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ στον Πειραιά, συμμετέχει και φέτος ο ΟΤΕ, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις των τηλεπικοινωνιών στο χώρο της ναυτιλίας.

ΟΤΕ: Παρουσία στην έκθεση Ποσειδώνια 2004
Στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση ”Ποσειδώνια 2004”, που λειτουργεί από τις 7 ως τις 11 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ στον Πειραιά, συμμετέχει και φέτος ο Όμιλος εταιριών ΟΤΕ, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις των τηλεπικοινωνιών στο χώρο της ναυτιλίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η συγκεκριμένη έκθεση, ειδικά φέτος αποκτά μεγαλύτερη σημασία, γιατί συμπίπτει με την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων και αναμένεται να αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης για όσους δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Στο περίπτερο του Ομίλου ΟΤΕ, συνολικής έκτασης 150 τ.μ. (Stand nο 611), οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, για τα επιχειρησιακά συστήματα, τα ιδιωτικά τηλεφωνικά κέντρα, το σύγχρονο δίκτυο για fast internet ADSL, τα νέα μειωμένα τιμολόγια ΟΤΕ καθώς και τη δορυφορική ψηφιακή πλατφόρμα και εφαρμογές του τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου Hellas Sat.

Πιο συγκεκριμένα, η θυγατρική του ΟΤΕ, Οtesat – Maritel, ηγέτης στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά των δορυφορικών τηλεπικοινωνιών, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην έκθεση ζωντανά μέσω του δορυφορικού σταθμού του ΟΤΕ Θερμοπυλών τα παρακάτω:



* Την οικογένεια προϊόντων FLEET (F33, F55, F77) για παροχή τερματικού εξοπλισμού Inmarsat καθώς και υπηρεσιών φωνής και δεδομένων (ΙSDN), στα πλοία, επιτρέποντας τη δυνατότητα σταθερής διασύνδεσης με το Διαδίκτυο,

* Την υπηρεσία Ηermes Μessaging, η οποία με την ανταλλαγή δεδομένων και μηνυμάτων από την ξηρά στο πλοίο και αντίστροφα, συμβάλλει στην εξοικονόμηση δορυφορικού τηλεπικοινωνιακού κόστους για τις ναυτιλιακές εταιρίες. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και ευέλικτη υπηρεσία, προϊόν στρατηγικής συνεργασίας της Οtesat – Maritel με την εταιρία Rydex, θυγατρική του Ομίλου Inmarsat,

* Tην προπληρωμένη κάρτα Crew Connect, που παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας των πληρωμάτων με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Επισημαίνεται, πως κατά τη διάρκεια των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Ιουνίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Παναγής Βουρλούμης, ξενάγησε στο περίπτερο του ΟΤΕ τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Υπουργό Αιγαίου κ. Αριστοτέλη Παυλίδη και την Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κα Φάνη – Πάλλη Πετραλιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v