Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων προσώπων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση« Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους συλληφθέντες
Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων προσώπων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση
«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Συγκεκριμένα , τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών, εκρηξη από κοινού, διακεκριμένες φθορές, παραβαση του ν. Περί όπλων και εκρηκτικών , παράβαση του ν. περί κροτίδων και φωτοβολίδων καθώς και προμήθεια και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών προς ιδία χρήση.

Τα ονόματα των τεσσάρων προσώπων που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη δόθηκαν στην δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη.

Πρόκειται για τους Χαρίλαο Χατζημιχελάκη, Εμμανουήλ Γιόσπα, Μυρτώ Παντέλογλου και Παναγιώτη Μασούρα.

Και οι τέσσερις ενώπιον της εισαγγελέως πρωτοδικών κ. Ελένης Ραίκου αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και ενώπιον της 32ης τακτικής ανακρίτριας στην οποία θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Εντωμεταξύ εξι ακόμη πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην τρομοκρατική οργάνωση βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών και εισαγγελικών αρχών. Πιθανόν και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v