Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Π. Καραδήμα

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετά την απολογία της για την υπόθεση των ομολόγων ενώπιον του εφέτη ανακριτή κ. Γ. Λέκκα η τέως γενική διευθύντρια του ΤΕΑΔΥ κ. Π. Καραδήμα.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Π. Καραδήμα
Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετά την απολογία της για την υπόθεση των ομολόγων ενώπιον του εφέτη ανακριτή κ. Γ. Λέκκα η τέως γενική διευθύντρια του ΤΕΑΔΥ κ. Παναγιώτα Καραδήμα.
 
Η απολογία της διήρκεσε περίπου δέκα ώρες και αφορούσε τα κακουργήματα της απιστίας, της απάτης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση σχετικά με το , κατα την κατηγορία, υπερτιμολογημένο ομόλογο των 280 εκατομμυρίων ευρώ που κατέληξε σε ασφαλιστικά ταμεία.
 
Κατα την διάρκεια της απολογίας της, η τεως διευθύντρια του ΤΕΑΔΥ αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και ισχυρίστηκε οτι ο ρολος της ως προς την αγορά του ομολόγου ήταν εισηγητικός και η ίδια δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

Στις 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται να απολογηθεί για τα ίδια αδικήματα και ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ κ. Αγάπιος Σημαιοφορίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v