Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ, χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι , αφέθηκε μετα την απολογία στου στον εφέτη ανακριτη Γ. Λέκκα ο οποίος ερευνά την υπόθεση των ομολόγων, ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ, χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι , αφέθηκε μετα την απολογία στου στον εφέτη ανακριτη Γ. Λέκκα ο οποίος ερευνά την υπόθεση των ομολόγων, ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου – πρωην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου κατηγορείται για πλαστογραφία μετα χρήσεως και απιστία σε βάρος του Δημοσίου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν αγοραπωλησίες ομολόγων την περίοδο 2003-2004 από τις οποίες το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας φέρεται να ζημιώθηκε κατα 1.4 εκατομμύρια ευρώ.

Συμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπακωσνταντίνου αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε οτι οι αγοραπωλησίες των ομολόγων δεν ήταν ζημιογόνες για το Ταμείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v