Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Siemens: Συνελήφθη εκ νέου ο Ηλίας Γεωργίου

Πριν καν προλάβει να περάσει την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού συνελήφθη εκ νέου. Ο λόγος για τον κ. Ηλία Γεωργίου , εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Siemens.

Siemens: Συνελήφθη εκ νέου ο Ηλίας Γεωργίου
Πριν καν προλάβει να περάσει την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού συνελήφθη εκ νέου. Ο λόγος για τον κ. Ηλία Γεωργίου , εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Siemens ο οποίος επρόκειτο να αποφυλακιστεί σήμερα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Μόλις όμως έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου ο 4ος ειδικός ανακριτής κ. Νίκος Ζαγοριανός, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου ο οποίος θα απολογηθεί εκ νέου.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στο βούλευμα που εξέδωσε έκρινε αντιδικονομικούς τους χειρισμούς του ανακριτή, άκυρη την απολογία του και ως εκ τούτου και την προφυλάκιση του κ. Γεωργίου.

Από την πλευρά του στο ένταλμα που εξέδωσε ο κ. Ζαγοριανός ζητεί την σύλληψη του κ. Γεωργίου τον οποίο θεωρεί ύποπτο φυγής και επιπλέον επικίνδυνο για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Υπενθυμίζεται, ότι το ίδιο σκεπτικό περιεχόταν και στο ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει προ ημερών ο κ. Ζαγοριανός σε βάρος έτερου κατηγορούμενου στην υπόθεση, του κ. Γιώργου Σκαρπέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v