Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα αποτελέσματα των εκλογών από την Q-Telecom

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα μεταδίδει η Q-Telecom, στους συνδρομητές Q1 και Q card1, ύστερα από συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, μέσω του 4-ψηφιου 4531. Η υπηρεσία Βουλευτικές Εκλογές 2004 θα είναι διαθέσιμη από τις 7/3 έως 14/3.

Τα αποτελέσματα των εκλογών από την Q-Telecom
Τα αποτελέσματα των εκλογών θα μεταδίδει η Q-Telecom, ύστερα από συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, μέσω του 4-ψηφιου 4531.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η Q-Telecom, επιχειρησιακή μονάδα τηλεπικοινωνιών της Info-Quest θα συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1 για την υπηρεσία ενημέρωσης εκλογών, εξασφαλίζοντας στους συνδρομητές της στην κινητή τηλεφωνία, γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι συνδρομητές στα προγράμματα Q1 (σύνδεση με συμβόλαιο) και Q card1 (καρτοκινητή) θα μπορούν να στέλνουν σύντομο γραπτό μήνυμα (SMS) στον τετραψήφιο αριθμό 4531 και να λαμβάνουν τα αποτελέσματα της επικράτειας γράφοντας ”ΚΑ” και μιας εκλογικής περιφέρειας γράφοντας ”ΕΚ κενό & τα 4 πρώτα γράμματα της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας”.

Για παράδειγμα, για τα αποτελέσματα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών, ο συνδρομητής θα γράφει ”ΕΚ ΒΑΘΗ”.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση, πως η υπηρεσία Βουλευτικές Εκλογές 2004 θα είναι διαθέσιμη από τις 7/3 έως 14/3.

Για κάθε αποστολή μηνύματος (SMS) η χρέωση είναι 1 ευρώ χωρίς ΦΠΑ 18%, ενώ τo απαντητικό μήνυμα με τα αποτελέσματα θα αποστέλλεται δωρεάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v