Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντονη αντίδραση Κόκκαλη στη νέα ποινική δίωξη

Κατά της νέας ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του στρέφεται με ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας κ. Σωκράτης Κόκκαλης, εκτιμώντας ότι η εξέλιξη εντάσσεται ”στο κύκλωμα δίωξης και απόπειρας σπίλωσής” του.

Εντονη αντίδραση Κόκκαλη στη νέα ποινική δίωξη
Κατά της νέας ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του στρέφεται με ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας κ. Σωκράτης Κόκκαλης.

Στην ανακοίνωση με ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου ο Σ. Κόκκαλης επιχειρηματίας χαρακτηρίζει ”εξωφρενικά σενάρια” τα όσα περιέχονται στην σε βάρος του δικογραφία βάσει της οποίας ο Εισαγγελέας Εφετών, κ Μύτης άσκησε τη δίωξη.

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρει ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας έχει ήδη στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του καταλογίζονται.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, ο κ. Κόκκαλης κάνει λόγο για ”γνωστό κύκλωμα που συστηματικά και ενορχηστρωμένα με διώκει και επιχειρεί ματαίως να με σπιλώσει όλα αυτά τα χρόνια”,.

”Η δική μου φιλοσοφία για την επιχειρηματικότητα αποτυπώνεται στο έργο μου, γιατί ο καθένας έχει την διαδρομή του, την προσφορά του στην οικονομία και την ανάπτυξη της Χώρας και υπόκειται σε δημόσια κρίση”, αναφέρει ο επιχειρηματίας”, τονίζει.

Αναφερόμενος στη μελλοντική έκβαση της δικαστικής αυτής εμπλοκής, ο κ. Κόκκαλης αναφέρει: ”Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι για πολλοστή φορά θα δικαιωθώ και οι σκευωροί θα κληθούν να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v