Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

COSMOTE:Νέο οικονομικό πακέτο ομιλίας & μηνυμάτων

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 500 λεπτά ομιλίας και 500 SMS, μόνο με 5 ευρώ/μήνα, για όλο το 2009, παρέχει αποκλειστικά η COSMOTE σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της, προσφέροντας τις πιο οικονομικές λύσεις της αγοράς.

COSMOTE:Νέο οικονομικό πακέτο ομιλίας & μηνυμάτων
Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 500 λεπτά ομιλίας και 500 SMS, μόνο με 5 ευρώ/μήνα, για όλο το 2009, παρέχει αποκλειστικά η COSMOTE σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της, προσφέροντας για άλλη μια φορά τις πιο οικονομικές λύσεις της αγοράς.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, η COSMOTE παρέχει σε όλους τους συνδρομητές των οικιακών προγραμμάτων συμβολαίου, υφιστάμενους και νέους, 500 λεπτά ομιλίας και 500 SMS, για κάθε μήνα του 2009, με μηνιαίο πάγιο μόνο 5 ευρώ.

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και τα δωρεάν μηνύματα μπορούν να καταναλωθούν προς όλα τα κινητά COSMOTE, συμβόλαια και καρτοκινητά. Το πακέτο διατίθεται για ενεργοποίηση έως και τις 31 Μαρτίου 2009. 

Σημειώνεται, ότι η ενεργοποίηση του νέου οικονομικού πακέτου ομιλίας και μηνυμάτων γίνεται δωρεάν, στέλνοντας SMS στο 1256 με το κείμενο «500». Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται, επίσης, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE ή στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρίας, με κλήση στο κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Συμβολαίου (1212) και μέσω του νέου web portal “COSMOTE MY ACCOUNT”. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η COSMOTE εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να καλύπτει με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες των πελατών της για ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις επικοινωνίας, παρέχοντας τις πιο οικονομικές επιλογές στην ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v