Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Επιτυχημένη η αναδάσωση στη Πεντέλη

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, περισσότεροι από 20.000 εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου 22 Δήμων & Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και του ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη της Cosmote.

Cosmote: Επιτυχημένη η αναδάσωση στη Πεντέλη
Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, περισσότεροι από 20.000 εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου 22 Δήμων & Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και του ΣΚΑΪ, για τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία αναδάσωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πεντέλη με την υποστήριξη της COSMOTE.

Στο πλαίσιο της χορηγίας η COSMOTE υποστήριξε οικονομικά τόσο την εν λόγω ενέργεια, όσο και τη μελλοντική συντήρηση, τη λίπανση και το πότισμά των δενδρυλλίων. Παράλληλα, σημαντική ήταν και η συμμετοχή των εθελοντών-εργαζομένων της COSMOTE, που μαζί με συγγενείς και φίλους ανέβηκαν στην Πεντέλη, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Την πρωτοβουλία χαιρέτησαν ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κων/νος Κιλτίδης, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και άλλα στελέχη του πολιτικού κόσμου.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Δήμαρχος Πεντέλης, κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, δήλωσε: «Έπεσε η αυλαία της αναδάσωσης και είμαστε περήφανοι για αυτή τη μαζική συγκέντρωση του κόσμου. Ευχαριστώ τόσο την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον ΣΚΑΪ και την COSMOTE που συνέβαλαν στο μέγιστο στην επιτυχία της δράσης, όσο και τους απλούς καθημερινούς πολίτες που ήταν όλοι εδώ εθελοντικά και έδωσαν ανάσα ξανά στο Πεντελικό».

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της COSMOTE, κ. Μαριλένα Φατσέα, τόνισε: «Η αθρόα προσέλευση των συμπολιτών μας αποκαλύπτει ότι ο κόσμος ‘διψάει’ για την προστασία του περιβάλλοντος. Και το εγχείρημα αυτό είναι απόδειξη του τι μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τη συνεργασία πολιτείας, φορέων, εταιριών και πολιτών. Η οικογένεια της COSMOTE θα είναι μαζί σας αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος».

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE και της συνεχούς προσπάθειας της για την ανακούφιση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος από τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 και συνεχίζεται με στόχο την οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική και πολιτιστική ανάκαμψη των πληγεισών περιοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v