Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα υπηρεσία Call Them All X-tension

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν 250 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων ακόμα και όταν δεν έχουν μονάδες προσφέρει η Cosmote στους φίλους του WHAT’S UP, με την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας “Call Them All X-tension”.

Cosmote: Νέα υπηρεσία Call Them All X-tension
Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν 250 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων ακόμα και όταν δεν έχουν μονάδες προσφέρει αποκλειστικά η Cosmote στους φίλους του WHAT’S UP, με την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας “Call Them All X-tension”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και ευκολία, η υπηρεσία “Call Them All X-tension” προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές WHAT’S UP 250 λεπτά ομιλίας και video κλήσεων προς όλη την WHAT’S UP παρέα με κόστος ενεργοποίησης μόνο 2,5€ και διάρκεια ισχύος 7 ημερών.

Οπως επισημαίνεται, μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας είναι ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και όταν ο συνδρομητής δεν έχει μονάδες, ακόμα δηλαδή και όταν έχει χαμηλό χρηματικό υπόλοιπο. Το κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (2,5 ευρώ) χρεώνεται στην επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Έτσι συνεχίζεις να μιλάς ακόμη και χωρίς μονάδες.

Η υπηρεσία “Call Them All X-tension” ενεργοποιείται με την δωρεάν αποστολή του μηνύματος «Χ» στο 1313.

Σημειώνεται, ότι στον κόσμο του WHAT’S UP οι χρήστες του πραγματικά τα έχουν όλα: και την υπηρεσία “CALL THEM ALL 600” για 600' σε κλήσεις ή video κλήσεις μόνο με 5 ευρώ, και την υπηρεσία “CALL THEM ALL 600 Plus 600 SMS” για 600' σε κλήσεις ή video κλήσεις και 600 SMS μόνο με 7 ευρώ, και την υπηρεσία “SMS THEM ALL 600” για 600 SMS με 5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v