Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Finvent: Oλοκλήρωση έργου για την Alpha Bank

Η FINVENT, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της μετάβασης των συστημάτων της Alpha Bank στη νέα ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη επενδυτική της πλατφόρμα, Finvent Investment Platform.

Finvent: Oλοκλήρωση έργου για την Alpha Bank
Η FINVENT, διεθνής πάροχος λογισμικών λύσεων για τη διαχείριση κεφαλαίων και χαρτοφυλακίων, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της μετάβασης των συστημάτων της Alpha Bank στη νέα ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη επενδυτική της πλατφόρμα, Finvent Investment Platform.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Alpha Bank εμπιστεύεται τη FINVENT από το 2001, ενώ στα μέσα Μαΐου, οι δύο όμιλοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη συμφωνία της μετάβασης της τράπεζας σε νεότερες λύσεις της πλατφόρμας της FINVENT. Η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε έγκαιρα και με την πλήρη κάλυψη όλων των συμβουλευτικών υπηρεσιών από την Finvent και το πιστοποιημένο και με διεθνή εμπειρία προσωπικό της.

Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου που πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη για την οικονομία περίοδο, η τράπεζα θα επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας, ώστε να αυξήσει την απόδοση των τοποθετημένων επενδύσεων στον τομέα του Private Banking και των αμοιβαίων κεφαλαίων. Παράλληλα, είναι σε θέση να μειώσει λειτουργικούς και θεσμικούς κινδύνους, καθώς και να βελτιώσει τις σχέσεις με τους πελάτες της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον, η Τράπεζα αυξάνει το επίπεδο ευελιξίας της, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται στην αγορά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητά της.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η FINVENT υποστηρίζει με τις λύσεις των διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων της Advent Software την Ιδιωτική και Επενδυτική Τραπεζική της Alpha Bank  (Private Banking, Asset Management) σε όλο το εύρος της ροής εργασιών, όπως είναι η διαχείριση πελατειακών σχέσεων και η διαχείριση συναλλαγών και χρηματοοικονομικών προϊόντων. Οι συγκεκριμένες λύσεις της Advent Software έχουν ψηφιστεί από την Buy-Side Technology ως η καλύτερη επενδυτική πλατφόρμα για το έτος 2007 και η καλύτερη λύση διαχείρισης χαρτοφυλακίου και πελατειακών αναφορών για το 2008, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v