Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγγελικές προτάσεις για διώξεις κατά Κόκκαλη

Παράταση της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση που θέλει τον κ. Σ. Κόκκαλη αναμεμιγμένο στο αδίκημα της κατασκοπείας πρότεινε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ηλίας Κολιούσης, όπως αναφέρει τηλεγράφημα του ΑΠΕ.

Εισαγγελικές προτάσεις για διώξεις κατά Κόκκαλη
Την παράταση της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση κατασκοπείας με την οποία κατηγορείται ο επιχειρηματίας κ. Σωκράτης Κόκκαλης εισηγείται με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ηλίας Κολιούσης, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.



Όπως αναφέρεται, ο κ. Κολιούσης προτείνει στο Συμβούλιο και το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.



Ο αρχικά επιφορτισμένος με την υπόθεση τέταρτος ειδικός ανακριτής, κ. Πουρνάρας είχε κρίνει ότι δεν προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων από τον επιχειρηματία και είχε προτείνει την αρχειοθέτηση της διαδικασίας

Πριν από λίγο καιρό, ο κ. Πουρνάρας έστειλε τη δικογραφία, που περιλαμβάνει τα αδικήματα της απάτης, κατασκοπείας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, υπεξαίρεση και δωροδοκία, στο Εφετείο, προκειμένου να επικυρωθεί η άποψή του για αρχειοθέτησή της.

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Φ. Κοντοθανάση είχε τότε διαφωνήσει με την άποψη Πουρνάρα και διαβίβασε την υπόθεση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών εισηγούμενη τη συνέχιση της έρευνας. Στη συνέχεια, τη δικογραφία μελέτησε ο εισαγγελέας κ. Κολιούσης.

Όπως καταλήγει το τηλεγράφημα του ΑΠΕ, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφανθεί τις επόμενες ημέρες για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v