Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Χριστουγεννιάτική προσφορά για παιδιά

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και των Φώτων για κάθε κλήση (αστική ή/και υπεραστική) θα προσφέρει 1 ευρωλεπτό, το οποίο θα διατεθεί για τους σκοπούς σωματείων για παιδιά.

ΟΤΕ: Χριστουγεννιάτική προσφορά για παιδιά
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και των Φώτων για κάθε κλήση (αστική ή/και υπεραστική) θα προσφέρει 1 ευρωλεπτό, το οποίο θα διατεθεί για τους σκοπούς σωματείων για παιδιά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για έκτη χρονιά, ο ΟΤΕ συνεισφέρει στο έργο εθελοντικών οργανώσεων για τα παιδιά, στο πλαίσιο του προγράμματός του Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Σχέση Ευθύνης».

Σημειώνεται, ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί από όλες τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις που θα πραγματοποιηθούν ανήμερα των γιορτινών ημερών, θα διατεθεί για τους σκοπούς των σωματείων: 

* «Μαζί για το Παιδί», 
* MDA Ελλάς, που ασχολείται µε τη φροντίδα ατόµων µε Νευροµυϊκές Παθήσεις 
* Σύλλογος «το Χαµόγελο του Παιδιού».

Όπως επισημαίνεται, στο σωματείο «Μαζί για το Παιδί», συμμετέχουν 10 διαφορετικά σωματεία (ΕΛΕΠΑΠ, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Ίδρυμα «η Παιδική Στέγη», Χατζηπατέρειο Ίδρυµα, Κέντρο Ειδικών Ατόµων - Η Χαρά, Μέριµνα, Οι Φίλοι του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Πανελλήνια Ένωση κατά του Νεανικού ?ιαβήτη (ΠΕΑΝΔ), Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Ίδρυμα "Η Θεοτόκος").

Ιδιαίτερα για τα παιδιά, ο ΟΤΕ έχει αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν και το 2008. Μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι: 

* το πρόγραμμα επαναδιάθεσης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία, συμβάλλοντας στην εξοικείωση των νέων με τις νέες τεχνολογίες,

* η στήριξη της λειτουργίας της Εθνικής Γραμμής Υποστήριξης για τα παιδιά «SOS – 1056» του συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και της Κοινής Ευρωπαϊκής Γραμμής για τις εξαφανίσεις ανηλίκων «116000», που ξεκίνησε το 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v