Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΙΝ: Δωρεά 5.000 ευρώ στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η Ελίν, θέλοντας να στηρίξει και να ενισχύσει τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θεώρησε υποχρέωσή της να συμμετάσχει ενεργά προσφέροντας χρήματα για τις ανάγκες του Οργανισμού.

ΕΛΙΝ: Δωρεά 5.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού
Η Ελίν, θέλοντας να στηρίξει και να ενισχύσει τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θεώρησε υποχρέωσή της να συμμετάσχει ενεργά, προσφέροντας χρήματα για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσέφερε το ποσό των 5.000 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών ενός από τα 9 Σπίτια του Οργανισμού, το οποίο βρίσκεται στα Μελίσσια και φιλοξενεί 29 παιδιά, ηλικίας από 8 μηνών το μικρότερο μέχρι και 13 ετών το μεγαλύτερο. Επί πλέον οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να τα προσφέρουν στα παιδιά του συγκεκριμένου Σπιτιού για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Όπως επισημαίνεται, η Ελινόιλ (Ελίν), θα συνεχίσει να στηρίζει σημαντικές προσπάθειες, όπως αυτή που πραγματοποιείται καθημερινά και όλο το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που σκοπό έχουν να προσφέρουν βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v