Τριπλή έκρηξη στη Βαγδάτη

Από ισχυρές εκρήξεις επλήγησαν τα ξενοδοχεία ”Sheraton” και ”Palestine” όπου διαμένουν ξένοι δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, τα οποία βίσκονται στο κέντρο της Βαγδάτης, αλλά και το υπουργείο Πετρελαίου, καθώς έγιναν στόχος επιθέσεων με ρουκέτες. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο αριθμός των τραυματισμένων και των θυμάτων.

Τριπλή έκρηξη στη Βαγδάτη
Από ισχυρές εκρήξεις επλήγησαν τα ξενοδοχεία ”Sheraton” και ”Palestine”, που βρίσκονται στο κέντρο της Βαγδάτης, καθώς έγιναν στόχος επιθέσεων με ρουκέτες. Στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αξίζει να σημειωθεί ότι διαμένουν κυρίως ξένοι δημοσιογράφοι και ξένοι επιχειρηματίες, ενώ στα τελευταία πατώματα του ξενοδοχείου ”Palestine” έχει την έδρα του το CNN.

Στα δυο ξενοδοχεία, τα οποία εκκενώθηκαν, έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές στους τελευταίους κυρίως ορόφους, ενώ παράλληλα αρκετά άτομα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έχουν τραυματιστεί.

Στο μεταξύ, επίθεση με τρεις ρουκέτες δέχθηκε και το υπουργείο Πετρελαίου στη Βαγδάτη, το τέταρτο πάτωμα του οποίου εκτιμάται ότι έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v