Στους 25 οι νεκροί στην Κωνσταντινούπολη

Εικοσιπέντε νεκροί και 350 τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός από τις εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη. Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα και η Τουρκική ισλαμιστική στρατιωτική οργάνωση, Great Eastern Islamic Raiders’ Front. ”Θα τους κατατροπώσουμε” δηλώνουν Τόνι Μπλερ και Τζορτζ Μπους.

Στους 25 οι νεκροί στην Κωνσταντινούπολη
Στους 25 νεκρούς και στους 350 τραυματίες έχει φτάσει ο τραγικός απολογισμός από τις εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη.

Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα και η Τουρκική ισλαμιστική στρατιωτική οργάνωση, Great Eastern Islamic Raiders’ Front, όπως ανέφερε κυβερνητικό γραφείο μετά από τηλεφώνημα που έλαβε.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ δήλωσε ότι θα αντιμετωπίσουμε το ”κακό” και θα το κατατροπώσουμε, εκφράζοντας τα θερμά του συλληπητήρια στον τουρκικό λαό.

Την συμπαράστασή του στον τουρκικό λαό εξέφρασε παράλληλα και ο Αμερικανός πρόεδρος George Bush τονίζοντας ότι θα ”πολεμήσουμε την τρομοκρατία όπου κι αν αυτή βρίσκεται. Οι τρομοκράτες δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα. Η δημοκρατία στο Ιράκ είναι σημαντική για να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει τα σχέδιά μας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v