Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Yποτροφίες σε 36 πρωτοετείς φοιτητές

H Cosmote, απένειμε χθες σε 36 πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ.

Cosmote: Yποτροφίες σε 36 πρωτοετείς φοιτητές
H Cosmote, στηρίζοντας για έβδομη συνεχή χρονιά τους νέους της ελληνικής περιφέρειας μέσα από το θεσμό των Υποτροφιών της απένειμε χθες σε 36 πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ.

Η απονομή των Υποτροφιών Cosmote για την Ελληνική Περιφέρεια πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά φέτος, σε έναν από τους 10 νομούς που είχαν επιλεγεί για το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009, στο νομό Ροδόπης και συγκεκριμένα στην πόλη της Κομοτηνής. Παρόντες ήταν οι βραβευθέντες φοιτητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, καθηγητής κ. Αθανάσιος Κυριαζής, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της Cosmote.
 
Στην εορταστική ατμόσφαιρα συνέτεινε και η παρουσία του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, πρεσβευτή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cosmote, που συνεχάρη τους υποτρόφους και τους διακριθέντες για την επιτυχία τους.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανέδειξε δέκα Υποτρόφους, οι οποίοι βραβεύτηκαν με το ποσό των 12.000 ευρώ ο καθένας, από τους νομούς Δωδεκανήσου, Καρδίτσας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Λευκάδας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φλώρινας. Επιπλέον, είκοσι έξι Τιμητικές Διακρίσεις, αξίας 1.000 ευρώ η καθεμία, απονεμήθηκαν σε υποψηφίους από τις ίδιες περιοχές, με βάση τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.

Με τη ευκαιρία της βράβευσης των Υποτρόφων, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Cosmote, κ. Μαριλένα Φατσέα, δήλωσε σχετικά: «Η έβδομη χρονιά της πρωτοβουλίας αυτής βρίσκει το θεσμό των υποτροφιών ακόμη πιο δυνατό, όπως φαίνεται από την ανταπόκριση των υποψηφίων, αλλά και ακόμη πιο κοντά στους νέους σε κάθε γωνιά της χώρας. Έχοντας ήδη καλύψει το 100% της ελληνικής περιφέρειας, φέτος ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εμάς, στο πλαίσιο του οποίου η ετήσια απονομή Υποτροφιών Cosmote θα γίνεται κάθε χρόνο σε έναν από τους υποψήφιους νομούς του προγράμματος, με στόχο να γνωρίσουμε καλύτερα και από κοντά τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών».

Από την έναρξη των ΥποτροφιώνCosmote το 2002 μέχρι και σήμερα, η εταιρία έχει απονείμει 71 Υποτροφίες και 152 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ.

Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cosmote, η εταιρία κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συμβάλλει σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους, προάγοντας τη γνώση και ενισχύοντας την ελληνική περιφέρεια

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v