Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ABC: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lipman

Την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών από τράπεζες και επιχειρήσεις επιτρέπουν τα ασύρματα τερματικά (POS) της Lipman που προωθεί η ABC Professional Services, καθώς ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

ABC: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lipman
Την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών από τράπεζες και επιχειρήσεις επιτρέπουν τα ασύρματα τερματικά (POS) της Lipman που προωθεί στην ελληνική αγορά η ABC Professional Services, μέλος του Oμίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Lipman, ηγέτης στην παγκόσμια αγορά προϊόντων ηλεκτρονικών πληρωμών, κυκλοφόρησε πρόσφατα το φορητό, ασύρματο, τερματικό POS Nurit 8000.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, το Nurit 8000 είναι λιγότερο ένα POS και περισσότερο ένας υπολογιστής παλάμης που υποστηρίζει πλήθος λειτουργίες. Το νέας γενιάς ασύρματο POS επιτρέπει στις τράπεζες να αυξήσουν τον όγκο συναλλαγών με κάρτες μέσω νέων κατηγοριών πελατών που βρίσκονται εν κινήσει.

Επιπλέον είναι η ιδανική λύση για όσους πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες εν κινήσει όπως οι οδηγοί ταξί, οι διανομείς, κλπ.

Το Nurit 8000 είναι η μικρότερη ασύρματη συσκευή ηλεκτρονικών συναλλαγών που διατίθεται σήμερα στην αγορά και η μοναδική που προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων επιτρέποντας ταχείς, ασφαλείς και σίγουρες συναλλαγές τόσο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας GSM, όσο και μέσω δικτύων GPRS.

Το τερματικό υποστηρίζει μεγάλη γκάμα τρόπων πληρωμών και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας όπως οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, οι ”έξυπνες” κάρτες, οι προπληρωμένες κάρτες, οι κάρτες πιστότητας πελατών (Loyalty / Gift Cards), κλπ.

Επιπλέον, οι εφαρμογές του Nurit 8000 επιτρέπουν τη διαχείριση αποθεμάτων και τη διαδικασία παραγγελιών με αποτέλεσμα να καθίσταται ιδανική λύση για αγορές όπως τα εστιατόρια, οι ταχυμεταφορείς (couriers), κλπ.

Η ABC έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση, εμπορική προώθηση και διανομή της μεγάλης γκάμας τραπεζικών προϊόντων της Lipman στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στα Βαλκάνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v