Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EXODUS: Πρωτιά στην αγορά των web developers

Τη πρώτη θέση σε τζίρο και κερδοφορία στην αγορά των web developers κατέχει για τρίτη συνεχή χρονιά η EXODUS, μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες που διεξήγαγαν η εταιρία ερευνών Bridge-it και το περιοδικό ’Com. Business’.

EXODUS: Πρωτιά στην αγορά των web developers
Τη πρώτη θέση σε τζίρο και κερδοφορία στην αγορά των παραγωγών λογισμικών εφαρμογών (web developers)κατέχει για τρίτη συνεχή χρονιά η EXODUS μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες που διεξήγαγαν η εταιρία ερευνών Bridge-it και το περιοδικό ’Com. Business’.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κλειδιά επιτυχίας στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της EXODUS αποτελούν η πελατοκεντρική της προσέγγιση, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και οι συνεχείς επενδύσεις που πραγματοποιεί στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης.

Για τις παραπάνω διακρίσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EXODUS, Γιώργος Κωνσταντινίδης, δήλωσε: ”Οι επιτυχίες αυτές επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά την δέσμευση της EXODUS στην ικανοποίηση των πελατών της σε μία χρονιά που η πλειοψηφία των εταιριών του κλάδου παρουσίαζε ζημίες και η γενικότερη εικόνα ήταν ιδιαίτερα δυσμενής. Οι άνθρωποι της Exodus αισθανόμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειες μας επιβραβεύονται”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v