Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια

Η Τράπεζα της Ελλάδος γιορτάζει εφέτος τα 75 χρόνια λειτουργίας της με σειρά εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου με συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής και στις 3 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό.

ΤτΕ: Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια
Η Τράπεζα της Ελλάδος γιορτάζει εφέτος τα 75 χρόνια λειτουργίας της με σειρά εκδηλώσεων.

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου θα δοθεί συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την επομένη 3 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

Ομιλητές θα είναι ο Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Σημίτης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, ο κ. Jean Claude Trichet, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, και ο Αντιπρόεδρος κ. Λουκάς Παπαδήμος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους για την ιστορία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση θα παραστούν Διοικητές και εκπρόσωποι Κεντρικών Τραπεζών, διεθνών οικονομικών οργανισμών, καθώς επίσης η πολιτική, στρατιωτική και πνευματική ηγεσία της χώρας, μέλη του διπλωματικού σώματος, διοικήσεις και στελέχη των Ελληνικών τραπεζών, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επαγγελματικών και συνδικαλιστικών φορέων.



Η συναυλία θα επαναληφθεί κατά την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του προσωπικού της Τράπεζας της Ελλάδος, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις επτά το βράδυ.

Τις εκδηλώσεις θα παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων. Επίσης, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων θα λειτουργήσει έκθεση στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος με θέματα από την ιστορία του ιδρύματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v