Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοργάνωση διαγωνισμού ιδεών από τη Sato

Η εταιρία επίπλων γραφείου Sato σε συνεργασία με τον τομέα αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ, διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών με θέμα τη μελέτη εξοπλισμού του σύγχρονου αρχιτεκτονικού γραφείου.

Διοργάνωση διαγωνισμού ιδεών από τη Sato
H εταιρία επίπλων γραφείου και διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων εργασίας, Sato, εκφράζει την υποστήριξή της στη φοιτητική κοινότητα και γενικότερα στον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς σε συνεργασία με τον Ε’ τομέα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής τεχνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης, διοργανώνει ένα διαγωνισμό ιδεών για τους φοιτητές με θέμα ”Μελέτη εξοπλισμού του σύγχρονου αρχιτεκτονικού γραφείου”.

Ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού έχει ορισθεί η 13η Μαρτίου και οι μελέτες πρέπει να κατατεθούν μέχρι τη 15η Μαίου. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να καταβάλουν πρωτότυπο υλικό, που να μην έχει δημοσιευθεί ή πωληθεί σε τρίτους για εμπορική εκμετάλλευση. Οι προτάσεις των υποψηφίων θα κριθούν με βάση την τεκμηρίωση της ιδέας και των αρχών σχεδιασμού, την εργονομική αρτιότητα, τη λειτουργικότητα και τις τεχνολογικές καταβολές της πρότασης.

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Νίκο Τσινίκα, αρχιτέκτονα, καθηγητή ΑΠΘ, Γιώργο Κονταξάκη, αρχιτέκτονα, καθηγητή ΑΠΘ, Γιώργο Σαλάχα, διευθυντή μάρκετινγκ Sato, Θεοχάρη Δουλτσίνο, διευθυντή ανάπτυξης προϊόντων Sato, Γιώργο Γιαννικόπουλο, industrial designer Sato, Ανδρέα Βαρώτσο, industrial designer, Γιώργο Μιχαήλ, αρχιτέκτονα, industrial designer.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν στις 30 Μαίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πολυτεχνική σχολή ΑΠΘ. Θα απονεμηθούν συνολικά 3 βραβεία και 5 έπαινοι, με το Α΄ βραβείο να αντιστοιχεί σε 3.000 ευρώ, το Β΄ βραβείο σε 2.000 ευρώ, το Γ΄ βραβείο σε 1.500 ευρώ και ο κάθε έπαινος σε 300 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v