Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Cosmote στον 26ο Κλασικό Μαραθώνιο

Με μεγάλη επιτυχία στήριξε, για τρίτη συνεχή χρονιά, η Cosmote τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καλώντας παιδιά 9-12 ετών να συμμετάσχουν στον «COSMOTE Αγώνα παιδιών 700 μ», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Συμμετοχή της Cosmote στον 26ο Κλασικό Μαραθώνιο
Με μεγάλη επιτυχία στήριξε, για τρίτη συνεχή χρονιά, η Cosmote τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καλώντας φέτος παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να συμμετάσχουν στον «COSMOTE Αγώνα παιδιών 700 μ», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 500 «μικροί αθλητές» από το Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού», το κοινωφελές ίδρυμα «Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά», την Ακαδημία παιδιών του Παναθηναϊκού, αλλά και παιδιά από αθλητικούς συλλόγους, σχολεία καθώς και παιδιά εργαζομένων της Cosmote.

Ο Πρεσβευτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cosmote, Πύρρος Δήμας τίμησε με την παρουσία του τον ξεχωριστό αυτό αγώνα, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, ενώ έδωσε και την επίσημη εκκίνηση του αγώνα. Παράλληλα τόνισε: «Μέσα από το σημερινό ‘COSMOTE Αγώνα Παιδιών 700μ.’ που για πρώτη φορά πλαισίωσε τον 26ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τα παιδιά μαθαίνουν ότι η συμμετοχή και μόνο αρκεί, αλλά μας στέλνουν και το μήνυμα ότι ο αθλητισμός πρέπει να είναι τρόπος ζωής που ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες!»

Επιπλέον και φέτος η εταιρία κάλεσε τους εργαζομένούς της να συμμετάσχουν τόσο στο Μαραθώνιο, όσο και στους παράλληλους Λαϊκούς αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, που μετρά ήδη τρία χρόνια, για κάθε χιλιόμετρο που διένυσε κάθε ένας από τους συμμετέχοντες-εργαζόμενούς της, η εταιρία προσέφερε 5 ευρώ σε κοινωφελή σωματείο.

Μέσα από τις ξεχωριστές της πρωτοβουλίες, η Cosmote, Επίσημος Προμηθευτής Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας του Κλασικού Μαραθωνίου, για ακόμη μία φορά στοχεύει στην προαγωγή του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, καθώς και στην ανάδειξη των αξιών της συμμετοχής και του αγωνιστικού πνεύματος που χαρακτηρίζουν το θεσμό του Μαραθωνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v