Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιdeal: Παγκόσμιο Συνέδριο της Toshiba στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο της Toshiba στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον όμιλο Ideal, που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Toshiba στην Ελλάδα.

Ιdeal: Παγκόσμιο Συνέδριο της Toshiba στην Ελλάδα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου του τμήματος μηχανών γραφείου της Toshiba στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του ομίλου Ideal, επίσημου αντιπροσώπου της Toshiba στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν 100 εκπρόσωποι του δικτύου αντιπροσώπων της Toshiba από 30 χώρες του κόσμου, συμμετείχαν εκ μέρους της Toshiba o πρόεδρος της Toshiba Ευρώπης, κ. I. Ichihara, ο πρόεδρος της Toshiba Tec Germany Europe Imaging Systems, κ. M. Yamada και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του International Business Division της Toshiba Tec Germany Europe Imaging Systems, κ. C. Morris.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με την ευρωπαϊκή στρατηγική της Toshiba, τις τάσεις της αγοράς και την εμπορική πολιτική της εταιρίας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των νέων πολυμηχανημάτων e-Studio 3511/4511 τα οποία λειτουργούν ως ασπρόμαυρα ή έγχρωμα κατ’ επιλογήν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v