Έσπασε το ρόδι ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Γερμανικό πρωτάθλημα χαρίζοντας τη νίκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-2 μέσα στην έδρα της Κότμπους. Παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο χάρη στα γκολ του Ραγκέλοφ στο 8ο και 15ο λεπτό και έδειξαν πως θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα, η Άιντραχτ κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Μείωσε με τον κεραυνό του Φινκ στο 38 και

  • Ant1
Έσπασε το ρόδι ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Γερμανικό πρωτάθλημα χαρίζοντας τη νίκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-2 μέσα στην έδρα της Κότμπους.

Παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο χάρη στα γκολ του Ραγκέλοφ στο 8ο και 15ο λεπτό και έδειξαν πως θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα, η Άιντραχτ κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Μείωσε με τον κεραυνό του Φινκ στο 38 και στο 68ο λεπτό ο Φένιν ισοφάρισε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Τελευταίος στο παιχνίδι μίλησε ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Ανατροπή είχαμε και στην Αλιάντς Αρίνα, με την Βόλφσμπουργκ να προηγείται με 0-2 χάρη στο πέναλτι του Γκράφιτε στο 31 και την κεφαλιά του Ντζέκο 2 λεπτά αργότερα και την Μπάγερν να πετυχαίνει στη συνέχεια 4 γκολ. Ο Φρανκ Ριμπερί με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ο Φαν Μπόμελ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στις αρχές της επανάληψης. Ο Μπορόσφκι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2 για την Μπάγερν στο 63' και 17 λεπτά αργότερα ο Σβάιστάιγκερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται η Λεβερκούζεν του Φάνη Γκέκα, που νίκησε 2-0 την Κολωνία χάρη στην κεφαλιά του Φρίντριχ στο 67 και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκέκα 17 λεπτά αργότερα.

Μακριά από τη νίκη έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Βέρντερ Βρέμης, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με το Ανόβερο. Ο Σουλτς με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αλμέιδα.

Στο Καμπιονάτο, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Τορίνο χάρη στο πανέμορφο γκολ του Αμάουρι και συνέχισε την παράδοση που την θέλει τη Μεγάλη Κυρία να είναι αήττητη τα τελευταία 13 χρόνια από τη συμπολίτισσα της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v