Wall Street και 11η Σεπτεμβρίου

Χαμηλοί ήταν οι όγκοι συναλλαγών κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης στη Wall Street, καθώς αρκετοί traders απείχαν προκειμένου να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των επιθέσεων. Στην ίδια τη Wall κρατήθηκαν... τέσσερα λεπτά σιγής.

Wall Street και 11η Σεπτεμβρίου
Με χαμηλούς όγκους συναλλαγών και τιμητικά ”λεπτά σιγής” υποδέχεται η Wall Street την συμπλήρωση δύο ετών από την 11η Σεπτεμβρίου, ημέρα των σημαντικότερων τρομοκρατικών επιθέσεων στη σύγχρονη ιστορία.

”Οι όγκοι συναλλαγών, όπως άλλωστε αναμενόταν είναι σήμερα πολύ χαμηλοί, τόσο λόγω της συμμετοχής αρκετών traders στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των επιθέσεων, όσο και λόγω του ότι πολλοί θεώρησαν υποχρέωσή τους να απέχουν από το κυνήγι του χρήματος”, σχολίασε για τη συνεδρίαση της Πέμπτης αμερικανός trader.

Στο ίδιο το αμερικανικό χρηματιστήριο, κρατήθηκαν όχι ένα, αλλά…. τέσσερα λεπτά σιγής- ένα για καθένα από τα παρακάτω γεγονότα: Την πρόσκρουση του πρώτου αεροπλάνου στον πρώτο πύργο, την πρόσκρουση του δεύτερου αεροπλάνου στον δεύτερο πύργο, την κατάρρευση του πρώτου πύργου και την κατάρρευση του δεύτερου πύργου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v