Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Χορηγός στο πολυϊατρείο απόρων της ΕΚΠΟΙΖΩ

Το πολυϊατρείο απόρων της ΕΚΠΟΙΖΩ, ο ιατρικός εξοπλισμός του οποίου υπήρξε χορηγία της ΕΥΑΘ, θα εγκαινιάσουν αύριο 5 Σεπτεμβρίου 2008, στις 7 μ.μ., η βουλευτής της ΝΔ Ε. Ράπτη κι ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης.

ΕΥΑΘ: Χορηγός στο πολυϊατρείο απόρων της ΕΚΠΟΙΖΩ
Το πολυϊατρείο απόρων της ΕΚΠΟΙΖΩ, ο ιατρικός εξοπλισμός του οποίου υπήρξε χορηγία της ΕΥΑΘ, θα εγκαινιάσουν αύριο Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008, στις 7 μ.μ., η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη κι ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ Γ. Σκόδρα και του προέδρου της ΕΚΠΟΙΖΩ Β. Ελλάδος Α. Σταυράκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πολυϊατρείο, που στεγάζεται επί της οδού Αμύντα 11 με Ολύμπου, παρέχει πρωτοβάθμια περίθαλψη σε άστεγους και άπορους συμπολίτες μας με τη σύμπραξη γιατρών όλων των ειδικοτήτων. Στο ίδιο κτίριο παρέχεται συσσίτιο σε αστέγους πρωί και βράδυ.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΕΥΑΘ και η ΕΚΠΟΙΖΩ συνεργάζονται ήδη στο πλαίσιο κοινής καμπάνιας ενημέρωσης του κοινού για την ανάγκη εξοικονόμησης νερού, μέσα από φυλλάδια που εμφακελώνονται στους λογαριασμούς της ΕΥΑΘ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v