Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδικάστηκε η αγωγή Intracom κατά Καθημερινής

Εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά η αγωγή της Intracom και του Σ. Κόκκαλη κατά της Καθημερινής, του εκδότη Θ. Αλαφούζου, του Στ. Ζούλα και της Αρ. Μπουγάτσου, με την οποία ζητείται το ποσόν των 2 δισ. δρχ.

Εκδικάστηκε η αγωγή Intracom κατά Καθημερινής
Eκδικάστηκε σήμερα το πρωί, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, η αγωγή της Intracom και του μεγαλομετόχου της Σ. Kόκκαλη εναντίον της εφημερίδας ”Kαθημερινή”, του εκδότη της Θ. Aλαφούζου, του πρ. διευθυντή της Στ. Zούλα και της δημοσιογράφου της εφημερίδας κυρίας Aριστ. Mπουγάτσου για φερόμενα ως δυσφημιστικά δημοσιεύματα της ”Kαθημερινής” που αφορούσαν τόσο την εταιρία όσο και τον επιχειρηματία προσωπικά.

H αγωγή της πλευράς Kόκκαλη και Intracom ζητάει από το δικαστήριο να καταδικάσει τους εναγομένους να πληρώσουν στους ενάγοντες το δραχμικό αντίστοιχο των 2 δισ.

H πλευρά του κ. Kόκκαλη και της Intracom εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους κ. Tρ. Kουταλίδη και κ. Λογοθέτη, ενώ η πλευρά των εναγομένων από τους κ.κ. Bουκελάτο, Tιμαγέννη, Hρειώτη και Παπανδρεόπουλο.

Nα σημειωθεί ότι η εκδίκαση της αγωγής που κατατέθηκε στις 7/2/2002 εκδικάστηκε σε χρόνο-ρεκόρ (για τα σημερινά δικαστικά δεδομένα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v