Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο site της Σίγμα Χρηματιστηριακής

Το ντεμπούτο του έκανε πριν από λίγες μέρες το νέο site της Σίγμα Χρηματιστηριακής, το οποίο υπόσχεται οικονομική ενημέρωση και μετάδοση των τιμών του ΧΑΑ αλλά και on-line συναλλαγές.

Το νέο site της Σίγμα  Χρηματιστηριακής
Σε λειτουργία έχει τεθεί εδώ και λίγο καιρό το νέο site www.sigma.gr της Σίγμα Χρηματιστηριακής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το site διακρίνεται για τη φιλικότητα προς το χρήστη, τη δυνατότητα χρήσης αγγλικής γλώσσας και τη συμπαγή δομή του.

Το site περιλαμβάνει καθημερινή αποδελτίωση ημερήσιου οικονομικού Τύπου, η οποία γίνεται από τη Σίγμα, ανακοινώσεις ΧΑΑ και μεταβολές ποσοστών των βασικών μετόχων, μετάδοση τιμών των μετοχών-δεικτών με δεκάλεπτη καθυστέρηση, σύνθεση δεικτών και κλάδων του ΧΑΑ, ιστορικά στοιχεία μετοχών και ειδήσεων, μετοχική σύνθεση εισηγμένων εταιριών, διοικητικά συμβούλια εισηγμένων εταιριών, εκπαιδευτικά θέματα και γλωσσάρι χρηματιστηριακών και οικονομικών όρων.

Επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα προσωποποιημένης χρήσης του site και τη δυνατότητα εικονικού χαρτοφυλακίου. Ακόμα δραστηριοποιείται στον τομέα των on-line συναλλαγών με τις λειτουργίες όπως η on-line ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο του πελάτη, τα στατιστικά στοιχεία χαρτοφυλακίου, on-line εντολές με άμεση διαβίβαση της εντολής στο ΧΑΑ (Σύστημα ODL), οn-line ακύρωση εντολής, εμφάνιση ιστορικών στοιχείων χαρτοφυλακίου (πινακίδια, κινήσεις μετοχών-μετρητών), δυνατότητα αποστολής ειδήσεων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που σχετίζονται με το χαρτοφυλάκιο του χρήστη-πελάτη (News Clipping Service) και τέλος δυνατότητα διενέργειας χρηματιστηριακών συναλλαγών με παροχή πίστωσης (Margin Trading).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα, πέραν του περιεχομένου και των συναλλαγών, και στην ασφάλεια των συστημάτων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα που ισχύουν στον τομέα των χρηματοοικονομικών οργανισμών. Το όλο έργο έχει την καλύτερη δυνατή υποδομή, έτσι ώστε να ενσωματώνονται εύκολα και γρήγορα όλες οι νέες συναλλαγές και προϊόντα, που στο άμεσο μέλλον θα προσφέρει η Σίγμα στο επενδυτικό κοινό. Επίσης, οι υπηρεσίες υποστήριξης του site είναι πλήρως αυτοματοποιημένες, με αποτέλεσμα την ταχεία και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η σχεδίαση και ανάλυση του έργου έγινε από τη Σίγμα Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, ενώ η υλοποίηση από την εταιρία Exodus, η οποία είναι μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v