Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλούσια δώρα από την MasterCard Gold της Εθνικής

H MasterCard σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, πραγματοποιεί προωθητική ενέργεια για τους κατόχους πιστωτικών καρτών MasterCard Gold.

Πλούσια δώρα από την MasterCard Gold της Εθνικής
H MasterCard σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, πραγματοποιεί προωθητική ενέργεια για τους κατόχους πιστωτικών καρτών MasterCard Gold.

Πραγματοποιώντας συναλλαγές άνω των 100€, με τις κάρτες MasterCard Gold της Εθνικής Τράπεζας, από 15 Ιουλίου 2008 έως και 12 Αυγούστου 2008, όλοι οι κάτοχοι συμμετέχουν αυτόματα σε μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν ένα πενθήμερο ταξίδι στην Νέα Υόρκη και πλούσια δώρα.

Ειδικότερα, ένας υπερτυχερός κάτοχος κάρτας MasterCard Gold της Εθνικής Τράπεζας, θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος «30 Days of Fashion» της MasterCard. Το πακέτο φιλοξενίας εκτός από αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και διανυκτέρευση, προσφέρει πρόσκληση σε VIP εκδήλωση που διοργανώνεται από τη MasterCard και τον εκδοτικό οίκο Hearst Magazines (Marie Claire, Harper’s Bazaar, Esquire, Cosmopolitan κ.α.).

Επίτιμος καλεσμένος θα είναι η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Tory Burch. Ακόμα, ο υπερτυχερός θα απολαύσει μαζί με ένα άτομο που ο ίδιος θα επιλέξει, τις υπηρεσίες ενός προσωπικού στυλίστα, δείπνο στο jazz show του Dizzy Club Coca – Cola, μια προπληρωμένη κάρτα MasterCard αξίας $1.500, υπηρεσίες spa και πολλές επιπλέον αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως προσωπική ξενάγηση στα πιο δημοφιλή και μοντέρνα μαγαζιά της Νέας Υόρκης, υπηρεσίες chauffer και άλλα πολλά.

Εκτός από το μεγάλο δώρο του ταξιδιού στη Νέα Υόρκη, οι κάτοχοι καρτών MasterCard Gold της Εθνικής Τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 2 τριήμερα ταξίδια στο ξενοδοχείο Olympia Grecotel με υπηρεσίες spa για 2 άτομα, 7 κουπόνια για αγορές από τα καταστήματα Prince Oliver, Karen Millen αξίας 500€ η κάθε μία και 10 δωροεπιταγές αξίας 250€ η κάθε μία για καλλυντικά από τα καταστήματα Hondos Center.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v