Σε τραγωδία αναδεικνύεται η έκρηξη στην Τζακάρτα

Σε 13 ανέρχονται, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι νεκροί και στους 100 οι τραυματίες από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Marriot στην Τζακάρτα. Για τρομοκρατική ενέργεια έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας της χώρας.

Σε τραγωδία αναδεικνύεται η έκρηξη στην Τζακάρτα
Σε 13 ανέρχονται, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι νεκροί και στους 100 οι τραυματίες από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Marriot στην Τζακάρτα, που προκλήθηκε από έκρηξη βόμβας σε παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Πολλοί εκ των τραυματιών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ο υπουργός Άμυνας της Ινδονησίας, Αμπντούλ Τζαλίλ, δήλωσε ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αρχές της χώρας βρίσκονταν ήδη σε επιφυλακή λόγω της δίκης, που αναμένεται να ξεκινήσει στις επόμενες ημέρες, των μελών της ισλαμιστικής οργάνωσης Jemaah Islamiah, τα οποία φέρονται ως υπεύθυνοι των βομβιστικών επιθέσεων στο Μπαλί τον περασμένο Οκτώβριο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της επιχειρηματικής ζώνης της Τζακάρτα και αποτελεί σημείο συνάντησης αρκετών επιχειρηματιών. Να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο μήνα η αμερικανική πρεσβεία είχε επιλέξει τον χώρο για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v