Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Χορηγός Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ

Στο ρυθμό του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ βάζει η Cosmote την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τη μεγάλη διοργάνωση που φέρνει τη χώρα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Cosmote: Χορηγός Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ
Στο ρυθμό του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ βάζει η Cosmote την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τη μεγάλη διοργάνωση που φέρνει τη χώρα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος και αναμένεται να σφραγίσει την πρόκριση της ομάδας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Προολυμπιακό Τουρνουά, που πραγματοποιείται από 14 έως 20 Ιουλίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, είναι, μετά το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, η διοργάνωση που θα αποφέρει σε τρεις εθνικές ομάδες τα τελευταία τρία «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σημειώνεται, ότι η Cosmote «σκοράρει» εντός και εκτός γηπέδων, με ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια που φέρνει τους φιλάθλους κοντά στην προσπάθεια της Ελλάδας. Βασικός άξονας της ιδέας είναι ότι όλοι οι φίλαθλοι κρύβουν έναν προπονητή μέσα τους, που είναι έτοιμος, ανά πάσα στιγμή, να υποστηρίξει με πάθος τις απόψεις του και να «πάρει θέση». Τα τηλεοπτικά σποτ που υποστηρίζουν τη χορηγία έχουν αναρτηθεί στο http://www.youtube.com/CosmoteNetwork.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Cosmote δίνει επίσης τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να ζήσει από κοντά την εμπειρία προσφέροντας 1200 θέσεις στις κερκίδες με κάθε νέα σύνδεση Cosmote και μια σειρά από μοναδικές προωθητικές ενέργειες στο ειδικό περίπτερο που θα φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v