Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Προωθεί τη νέα πλατφόρμα Classmate

Η Info-Quest, επιλέχθηκε από την Intel και τη Microsoft για την προώθηση της νέας πλατφόρμας Classmate PC στην Ελληνική αγορά.

Info-Quest: Προωθεί τη νέα πλατφόρμα Classmate
Η Info-Quest, επιλέχθηκε από την Intel και τη Microsoft για την προώθηση της νέας πλατφόρμας Classmate PC στην Ελληνική αγορά.

Μικρό και ελαφρύ, το Classmate PC που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Info-Quest με το όνομα Quest Classmate PC, προορίζεται για χρήση από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο διδασκαλίας, εκμάθησης και παρακολούθησης της προόδου, παιδιών από 5 έως 14 ετών.

Το Quest Classmate PC, είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή της Intel και λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Δεν υπολείπεται σε χαρακτηριστικά ενός συμβατικού προσωπικού υπολογιστή, ενώ είναι εμπλουτισμένο με επιπλέον δυνατότητες απαραίτητες για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς για τους οποίους προορίζεται, αξιώνοντας να αποτελέσει τον καλύτερο βοηθό στη διαδικασία της εκμάθησης, μέσω της πρόσβασης σε ένα κόσμο πληροφοριών, εφαρμογών και υπηρεσιών, της διασκέδασης, της αλληλεπίδρασης μαθητών – εκπαιδευτικών και της συνεργασίας.

Τα Quest Classmate PCs, πρώτα δείγματα των οποίων έχουν ήδη φθάσει στην Ελλάδα, προορίζονται για εξειδικευμένα projects και θα διατεθούν στην αγορά μέσω των συνεργατών της Info-Quest που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εκπαίδευσης. Η ενδεικτική τιμή τους θα είναι €259.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v