Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Ελεύθερος αφέθηκε ο Γ. Μυλωνάς

Έπειτα από 14 ημέρες ομηρίας, οι απαγωγείς του άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Μυλωνά. Άρθηκε η αναστολή διαπραγμάτευσης της Αλουμύλ Μυλωνάς. Προανήγγειλε παραίτηση από ΣΒΒΕ.

Αλουμύλ: Ελεύθερος αφέθηκε ο Γ. Μυλωνάς

Έπειτα από 13 μέρες ομηρίας, αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Γιώργος Μυλωνάς, αφού η οικογένειά του κατέβαλε πρώτα λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Το ακριβές ποσό των λύτρων που πλήρωσε η οικογένεια του κ. Μυλωνά στους απαγωγείς του δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό, αν και η "Ελευθεροτυπία" σε σημερινό της δημοσίευμα κάνει λόγο για 11,5 εκατ. ευρώ, έναντι των 30 εκατ. ευρώ που είχαν αρχικά ζητήσει οι δράστες.

Τα λύτρα καταβλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε απόμακρη περιοχή της Κατερίνης και ο επιχειρηματίας απελευθερώθηκε στη διαδρομή Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης και με αυτοκίνητο που του έδωσαν οι απαγωγείς επέστρεψε στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι οι απαγωγείς κινήθηκαν και πάλι με υποδειγματικό τρόπο. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχαν υποσχεθεί πως μετά την καταβολή των λύτρων η οικογένεια θα είχε επικοινωνία με τον επιχειρηματία σε 24 ώρες και 52 λεπτά, όπως και πραγματικά έγινε.


Χ.Α.: Άρση αναστολής για τη μετοχή της Αλουμύλ Μυλωνάς

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, έπειτα από συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας Αλουμύλ Μυλωνάς από σήμερα 23 Ιουνίου 2008.


Αλουμύλ: Επιστρέφει στα εκτελεστικά του καθήκοντα ο Γ. Μυλωνάς

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της "ΑΛΟΥΜΥΛ A.E." ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η προσωρινή κρίση στην οποία εισήλθε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μυλωνάς έλαβε αίσιο τέλος. Είναι καλά στην υγεία του και εντός των προσεχών ημερών επιστρέφει στα εκτελεστικά του καθήκοντα.

Ταυτόχρονα η Διοίκηση επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους μετόχους και συμμετόχους οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρθηκαν την παρελθούσα, δύσκολη περίοδο και να διαβεβαιώσει για τη συνέχεια και το απαρέγκλιτο των στόχων του Ομίλου στην Ελλάδα και διεθνώς.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά της, που ο Γεώργιος Μυλωνάς γύρισε στην οικογένειά του, στην οικία του και στην κοινωνία μας.


Προανήγγειλε παραίτηση από ΣΒΒΕ

Την παραίτησή του από την προεδρία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος προανήγγειλε ο κ. Γιώργος Μυλωνάς, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απαγωγή του.

"Ήταν μια κακή εμπειρία, μια ανατροπή στη ζωή μου, η οποία πέρασε, οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία», σημείωσε λίγη ώρα μετά την απελευθέρωσή του.

«Στόχος μου είναι να αποσυρθώ από το Συνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου», ανέφερε ο κ. Μυλωνάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v