Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προσφορά στο ΚαρτοΣυμβόλαιο της Cosmote

Ακόμα φθηνότερο SMS μόνο με 0,04 ευρώ προσφέρει από σήμερα το ΚαρτοΣυμβόλαιο της Cosmote στους πελάτες της εταιρίας, με την εμπορική διάθεση του νέου πακέτου γραπτών μηνυμάτων “SMS 120”.

Νέα προσφορά στο ΚαρτοΣυμβόλαιο της Cosmote
Ακόμα φθηνότερο SMS μόνο με 0,04 ευρώ προσφέρει από σήμερα το ΚαρτοΣυμβόλαιο της Cosmote με την εμπορική διάθεση του νέου πακέτου γραπτών μηνυμάτων “SMS 120”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κάθε συνδρομητής των προγραμμάτων ΚαρτοΣυμβολαίου (ΚαρτοΣυμβόλαιο 20, 25 και 35) που θα ενεργοποιήσει το νέο πακέτο γραπτών μηνυμάτων “SMS 120”, με κόστος μόλις 4,8 ευρώ , αποκτά 120 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να στέλνει SMS μόνο με 0,04 ευρώ.

Επιπλέον, συνεχίζεται η μοναδική καλοκαιρινή προσφορά της Cosmote που παρέχει 1000 δωρεάν SMS με κάθε νέα ενεργοποίηση μέχρι και τις 2 Ιουλίου 2008 στα προγράμματα ΚαρτοΣυμβολαίου. Τα 1000 δωρεάν SMS μπορούν να καταναλωθούν προς εθνικούς προορισμούς, μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Όπως επισημαίνεται, το ΚαρτοΣυμβόλαιο της Cosmote συνδυάζει μοναδικά, εδώ και δύο χρόνια, τα πλεονεκτήματα της καρτοκινητής και των προγραμμάτων συμβολαίου, όπως ο σταθερός μηνιαίος λογαριασμός, οι οικονομικές χρεώσεις συμβολαίου προς όλους, η επιδότηση συσκευής, η αυτόματη μεταφορά υπολοίπου, αλλά και η ένταξη σε Οικογενειακό Πακέτο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v