Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Δίκτυο της Χρονιάς" η COSMOTE στα Mobile Awards

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE κατά την απονομή των βραβείων του κλάδου των τηλεπικοινωνιών "Mobile Awards 2008", που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Δίκτυο της Χρονιάς η COSMOTE στα Mobile Awards
Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE κατά την απονομή των βραβείων του κλάδου των τηλεπικοινωνιών "Mobile Awards 2008", που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
 
Η COSMOTE βραβεύτηκε ως το "Δίκτυο της Χρονιάς", διάκριση που αποσπά για 4η συνεχή χρονιά, ενώ το COSMOTE Freeze αναδείχτηκε το "Καλύτερο Τιμολογιακό Πακέτο Κινητής". Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η εταιρία βραβεύτηκε και για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και ανώτατα στελέχη των εταιριών του κλάδου. Εκ μέρους της COSMOTE τα βραβεία παρέλαβαν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, για το "Δίκτυο της Χρονιάς", ο γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρίας, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, για το "COSMOTE Freeze" και η διευθύντρια εταιρικών σχέσεων της COSMOTE, κ. Μαριλένα Φατσέα, για τις δράσεις της εταιρίας για το περιβάλλον.

Οι διακρίσεις της COSMOTE επιβεβαιώνουν την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας και την προσήλωσή της στην ποιότητα, στην καινοτομία και στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Στόχος της COSMOTE είναι να παραμείνει στην κορυφή της αγοράς, αποτελώντας το "Καλύτερο Δίκτυο" στη συνείδηση των εκατομμυρίων πελατών που έχουν εμπιστευτεί την εταιρία για την επικοινωνία τους.

Τα "Mobile Awards" αποτελούν καταξιωμένο θεσμό, ο οποίος επιβραβεύει και αναδεικνύει τις πρωτοπόρες εταιρίες, υπηρεσίες, συσκευές και τα πρόσωπα του κλάδου των τηλεπικοινωνιών. Τα βραβεία απονέμονται από ένα διευρυμένο εκλεκτορικό σώμα, το οποίο αποτελείται από εγνωσμένου κύρους εκπροσώπους του Τύπου, τους αναγνώστες του περιοδικού "Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες", από τους επισκέπτες και από τα μέλη του δικτυακού τόπου www.myphone.gr και τους παραλήπτες του Weekly Telecom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v