Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aspis Bank-Ασπίς Πρόνοια: Στηρίζουν τον αθλητισμό

Η Aspis Bank και η ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, στηρίζοντας τον Ελληνικό αθλητισμό, ανακοινώνουν την από κοινού ανάληψη της χορηγίας του πληρώματος του αγωνιστικού σκάφους κατηγορίας 470 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς.

Aspis Bank-Ασπίς Πρόνοια: Στηρίζουν τον αθλητισμό
Η Aspis Bank και η ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, στηρίζοντας τον Ελληνικό αθλητισμό, ανακοινώνουν την από κοινού ανάληψη της χορηγίας του πληρώματος του αγωνιστικού σκάφους κατηγορίας 470 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς που απαρτίζεται από τον κ. Γ. Βασιλά και τον κ. Σ. Παπαδόπουλο, το νεότερο πλήρωμα-μέλος της Εθνικής Ομάδας 470 που διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του 2012, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο νέοι αθλητές με τη θέληση και το πάθος τους φέρνουν πιο κοντά τα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι. 

Όπως επισημαίνεται, η πορεία των δύο αθλητών είναι εντυπωσιακή, αφού είναι Πανελληνιονίκες 2008 και στο ενεργητικό τους έχουν να παρουσιάσουν μια πληθώρα εξαιρετικών διακρίσεων σε Εθνικό, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο, επίπεδο. Οι δύο αθλητές κέρδισαν την 1η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 470 το 2008, τη 2η νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών 470 το 2007 και την 3η νίκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών 470 το 2006. 

Τέλος, σημειώνεται, ότι η Aspis Bank και η ΑΣΠΙΣ Πρόνοια στηρίζουν σθεναρά τους δύο νέους και πολλά υποσχόμενους αθλητές προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Οι αθλητές βρίσκονται στο Medemblic της Ολλανδίας, σε έναν από τους πιο διάσημους και δύσκολους Πανευρωπαϊκούς αγώνες (Eurolymp) της χρονιάς, όπου και θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι της κλάσης εν όψει της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v