Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περαιτέρω ανάκριση για Κόκκαλη ζητά ο Βέρροιος

Περαιτέρω ανάκριση για την υπόθεση του Σωκράτη Κόκκαλη ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, κ. Πέτρος Βέρροιος, από τον τέταρτο ειδικό ανακρική κ. Γ. Πουρνάρα, ύστερα από σχετική πρόταση της εισαγγελέως Εφετών, κ. Φανής Κοντοθανάση.

Περαιτέρω ανάκριση για Κόκκαλη ζητά ο Βέρροιος
Τη διεξαγωγή περαιτέρω ανάκρισης για την υπόθεση του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη ζητά από τον τέταρτο ειδικό ανακριτή, κ. Γιώργο Πουρνάρα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, κ. Πέτρος Βέρροιος, με βάση σχετική πρόταση της εισαγγελέως Εφετών Φανής Κοντοθανάση, η οποία μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η υπόθεση αφορά κακουργηματικού βαθμού πράξεις, όπως κατασκοπεία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αλλά και πρόσφατη μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη από το Εθνικό Ιδρυμα Αθλημάτων της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, σχετικά με τη σύμβαση για την εγκατάσταση και λειτουργία του ρωσικού Λόττο.

Οπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, με την πρότασή της η κ. Κοντοθανάση διαφωνεί με την άποψη του κ. Πουρνάρα για αρχειοθέτηση της δικογραφίας και ζητά από τον ανακριτή να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί του επιχειρηματία στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η εισαγγελική λειτουργός διατυπώνει προβληματισμούς για τη μη κλήση σε απολογία του κ. Κόκκαλη εκ μέρους του ανακριτή. Σε περίπτωση που ο κ. Πουρνάρας αρνηθεί να συνεχίσει την έρευνα, τότε το θέμα θα κληθεί να λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v