Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Θανατηφόρο δυστύχημα με εναερίτη

Από τη ΔΕΗ γνωστοποιείται ότι χθες, 21/5/2008, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο χωριό Αγ. Προκόπιος, τραυματίστηκε θανάσιμα ο εναερίτης ηλεκτροτεχνίτης μισθωτός Γκουντόπουλος Αθανάσιος, ετών 56.

ΔΕΗ: Θανατηφόρο δυστύχημα με εναερίτη
Από τη ΔΕΗ γνωστοποιείται ότι χθες, 21/5/2008, και ώρα 21:00, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε μετασχηματιστή 50 KVA, 20KV/400V από συνεργείο βλαβών της ΔΕΗ της Περιοχής Τρικάλων, στο χωριό Αγ. Προκόπιος του Δήμου Αιθήκων, τραυματίστηκε θανάσιμα ο εναερίτης ηλεκτροτεχνίτης μισθωτός Γκουντόπουλος Αθανάσιος, ετών 56.

Νεκροψία-νεκροτομή διενεργείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ από το αστυνομικό τμήμα Πύλης Τρικάλων διεξάγεται προανάκριση.

Από τη ΔΕΗ άμεσα συγκροτήθηκε επιτροπή εμπειρογνωμόνων προκειμένου να διερευνήσει πλήρως τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς και την ύπαρξη τυχόν ευθυνών.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού εκφράζει προς τους συγγενείς του εκλιπόντος τη βαθύτατη θλίψη και συμπαράστασή της για τον αδόκητο θάνατό του σε ώρα καθήκοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v