Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Ολοκλήρωση άσκησης πυρασφάλειας

Με απόλυτη επιτυχία έγινε σήμερα στο βιομηχανικό συγκρότημα της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια στη Θεσσαλονίκη, από κοινού με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άσκηση πυρασφάλειας για την αντιμετώπιση εικονικής πυρκαγιάς.

ΕΛΠΕ: Ολοκλήρωση άσκησης πυρασφάλειας
Με απόλυτη επιτυχία έγινε σήμερα στο βιομηχανικό συγκρότημα της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια στη Θεσσαλονίκη, από κοινού με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άσκηση πυρασφάλειας για την αντιμετώπιση εικονικής πυρκαγιάς σε μια μεγάλη δεξαμενή πλωτής οροφής αποθήκευσης βενζίνης.

Βασικός σκοπός της ήταν να ελεγχθεί ο βαθμός ετοιμότητας της Ελληνικά Πετρέλαια και το επίπεδο της συνεργασίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το άγημα από την πλευρά της Πυροσβεστικής περιελάμβανε μεταξύ των άλλων τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ένα εκ των οποίων είναι ειδικού σχεδιασμού (βραχιονοφόρο) και προσωπικό 15 πυροσβεστών. Από την πλευρά της εταιρίας συμμετείχαν τρία πυροσβεστικά αυτοκίνητα με τους εξειδικευμένους πυροσβέστες και την ομάδα άμεσης επέμβασης των εγκαταστάσεων.

Στη σύσκεψη των υπευθύνων που ακολούθησε για την αξιολόγηση της άσκησης διαπιστώθηκαν η άρτια κατάρτιση του προσωπικού που πήρε μέρος σε αυτήν, η επιχειρησιακή ετοιμότητα, η καταλληλότητα και η καλή λειτουργία του υψηλής τεχνολογίας διαθέσιμου εξοπλισμού καθώς και η άριστη και αποτελεσματική συνεργασία του προσωπικού της εταιρίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ανάλογες κοινές ασκήσεις διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε η συνεργασία και η αποτελεσματικότητα να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα.







ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v