Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέντευξη Κόκκαλη - JP Αβαξ για το νέο Καραϊσκάκη

”Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα” χαρακτήρισε ο πρόεδροςτου Ολυμπιακού, Σ. Κόκκαλης την κατασκευή του νέου γηπέδου Καραϊσκάκη. Σε κοινή τους συνέντευξη Τύπου οι κ. Κόκκαλης και Ιωάννου (JP Αβαξ) αναφέρθηκαν στο κόστος του έργου, το οποίο, όπως είπαν, θα κοστίσει όσο ο... Ντ. Μπέκαμ!

Συνέντευξη Κόκκαλη - JP Αβαξ για το νέο Καραϊσκάκη
Για ”όνειρο που γίνεται πραγματικότητα” μίλησε ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης, αναφερόμενος στο νέο, υπό κατασκευήν, γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον επικεφαλής της JP Αβαξ, κ. Δ. Ιωάννου, προέβλεψε ότι το νέο στάδιο Καραϊσκάκη θα αποτελεί τη ”βιτρίνα του Πειραιά”, καθώς θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπει ο επισκέπτης της πόλης.

Οι κ.Κόκκαλης και Ιωάννου προσδιόρισαν το κόστος κατασκευής του σταδίου λέγοντας ότι αγγίζει το ποσό της... μεταγραφής του Ντ. Μπέκαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης (περίπου 15 δισ. δρχ.).

Πιο συγκεκριμένα, η συνολική επένδυση θα ανέλθει περίπου σε 50 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 15 εκατ. ευρώ θα είναι ίδια κεφάλαια και τα 35 εκατ. ευρώ τραπεζικός δανεισμός με τη μέθοδο project finance.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το στάδιο, το οποίο θα είναι έτοιμο μέχρι τον Ιούλιο του 2004, θα είναι χωρητικότητας 35.000 θεατών, ενώ θα είναι πλήρως στεγασμένο και θα πλαισιώνεται από πάρκινγκ 2.500 θέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v