Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Εργοδοτικές εισφορές μέσω internet

Τη δυνατότητα της εξόφλησης Εργοδοτικών εισφορών του ΙΚΑ, μέσω της υπηρεσίας winbank internet, στους εργοδότες που έχουν προμηθευτεί το νέο τους αριθμό από το ΙΚΑ, ανακοίνωσε η τράπεζα Πειραιώς.

Πειραιώς: Εργοδοτικές εισφορές μέσω internet
Η Τράπεζα Πειραιώς μέσω της Winbank, της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής, ανταποκρίνεται με τις υποδομές της στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες των κρατικών φορέων. Μετά την οn-line διάθεση και πληρωμή του Σήματος Τελών Κυκλοφορίας, που η Winbank υποστήριξε και την ηλεκτρονική πληρωμή ΦΠΑ, τώρα η winbank εξυπηρετεί μέσω Internet και τους εργοδότες στην Είσπραξη των Εργοδοτικών Εισφορών του Ι.Κ.Α.



Ειδικότερα, μέσω της υπηρεσίας Winbank internet ο εργοδότης δηλώνει το νέο δεκαψήφιο Αριθμό Μητρώου Εργοδότη που έχει εφοδιαστεί από το ΙΚΑ, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου της Επιχείρησης, το ποσό που οφείλει να καταβάλλει, τη μισθολογική περίοδο στην οποία αναφέρεται η καταβαλλόμενη εργοδοτική εισφορά και τέλος, τον καταθετικό λογαριασμό που επιθυμεί να χρεωθεί. Στη συνέχεια, με το πάτημα ενός κουμπιού, η Winbank αναλαμβάνει την έγκυρη και ορθή καταβολή των εισφορών και την άμεση οικονομική τακτοποίησή τους.

Η εξόφληση των Εργοδοτικών Εισφορών του ΙΚΑ γίνεται τώρα πια εύκολα, άμεσα και γρήγορα μέσω της υπηρεσία winbank internet και κυρίως, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η Winbank, ως πρωτοπόρος στην ηλεκτρονική τραπεζική, ανταποκρίνεται πάντα πρώτη και με τον καλύτερο τρόπο στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις. Αυτό άλλωστε το έχει ήδη αποδείξει και με τη διαφοροποίηση της υπηρεσίας winbank internet σε Winbank internet personal για τους ιδιώτες και Winbank internet business, αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις.

Η Τράπεζα Πειραιώς, τονίζει στη σχετική ανακοίνωση, ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ηλεκτρονικό ”επιχειρείν”, εντάσσει αυτό στα στρατηγικά της σχέδια και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες με κάθε τρόπο για την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης μέσα από συνεχώς εμπλουτιζόμενες, ποιοτικές και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v