Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημερωτικά σεμινάρια από την ADACOM (Ideal)

Σεμινάρια, που αφορούν στην προστασία της πληροφοριακής υποδομής των σύχγρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, διοργανώνονται και πραγματοποιούνται από την εταιρία ADACOM, θυγατρική του Ομίλου Ideal.

Ενημερωτικά σεμινάρια από την ADACOM (Ideal)
Η ADACOM, θυγατρική εταιρία του Ομίλου IDEAL, έχει σχεδιάσει και προσφέρει στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένα επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα που αφορούν στην προστασία της πληροφοριακής υποδομής των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει σε θέματα ασφάλειας ψηφιακών δεδομένων.

Στόχος της εταιρίας, σύμφωνα με ανακακοίνωση, είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες της πληροφορικής ουσιαστική και συνολική εκπαίδευση και ταυτόχρονα τις απαραίτητες γνώσεις, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να θωρακίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα πληροφοριακά συστήματα των εταιριών στις οποίες εργάζονται, την ασφαλή διακίνηση των εταιρικών πληροφοριών κ.λπ.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο που δημιούργησε η ADACOM, από εξειδικευμένους συμβούλους ασφαλείας, oι οποίοι διαθέτουν σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση υποδομών ασφαλείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν στις εφαρμογές των λύσεων της Check Point και περιλαμβάνουν ενότητες όπως Firewall Management, VPNs (Ιδιωτικά Ιδεατά Δίκτυα), Applied Hacking, Web Security.

Παράλληλα, ξεχωριστή θέση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΑDACOM καταλαμβάνουν και τα επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν στα προϊόντα και τις λύσεις της VeriSign. Πρόκειται για το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο όλα τα θέματα (σχεδιασμό, υλοποίηση, εφαρμογές, ψηφιακά πιστοποιητικά) που σχετίζονται με την ένταξη της Υποδομής Δημοσίου Κλειδιού (Public Key Infrastructure) στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από πρακτικές ασκήσεις για την εφαρμογή της υποδομής PKI σε κάθε τύπο αρχιτεκτονικής ασφαλείας και οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται με τον τίτλο του ”VeriSign Certified Administrator”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v