Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Porto Carras η Σύνοδος της Ελληνικής Προεδρίας

Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2003 θα πραγματοποιηθεί στο Porto Carras Grand Resort (Τεχνική Ολυμπιακή),η Σύνοδος Κορυφής της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις 22 Ιουνίου η Σύνοδος της Ε.E. με τις χώρες των Βαλκανίων.

Στο Porto Carras η Σύνοδος της Ελληνικής Προεδρίας
Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2003 θα πραγματοποιηθεί στο Porto Carras Grand Resort (Τεχνική Ολυμπιακή), η Σύνοδος Κορυφής της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις 22 Ιουνίου η Σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες των Βαλκανίων.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Συνόδου το Porto Carras Grand Resort, πλήρως ανακαινισμένο, είναι έτοιμο να δεχτεί τους προσκεκλημένους της Ελληνικής Προεδρίας.

Σημειώνεται, ότι τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιήθηκαν ανακαίνισης και αναβάθμισης του Porto Carras Grand Resort, το κόστος των οποίων θα φτάσει τα 450 εκατ. ευρώ και αφορούν την εξ’ ολοκλήρου ανάπλαση του Συγκροτήματος και εμμέσως τη Σύνοδο Κορυφής.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Mελίτωνα, ανακαινίστηκε εξ’ αρχής και πλέον είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ξενοδοχεία πέντε αστέρων της Ευρώπης.

Το Σιθωνία αναβαθμισμένο, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική.

Το ανακαινισμένο γήπεδο του Golf, φιλοδοξεί να ξαναγίνει ένα από τα διασημότερα του κόσμου, καθώς οι 18 οπές που διαθέτει, το καθιστούν ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα που υπάρχουν.

Το Καζίνο, που λειτουργεί πλέον απρόσκοπτα στο χώρο του Συγκροτήματος αποτελεί ένα από τα καλύτερα σημεία διασκέδασης της Ελλάδας.

Η Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort μετά τον επανασχεδιασμό της είναι έτοιμη να ελλιμενίσει στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, 325 σκάφη μέχρι 55 μέτρα μήκους και έχει επίσης τη δυνατότητα να δεχθεί Ιπτάμενα Δελφίνια και Καταμαράν.

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί πλέον έναν από τους πιο ολοκληρωμένους και υπερσύγχρονους χώρους διακοπών της Ευρώπης, προάγει τον ελληνικό τουρισμό και ενισχύει την ελληνική οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v