Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΟΤΕ χορηγός της PhotoBiennale

Ο ΟΤΕ, για τρίτη συνεχή χρονιά, στηρίζει ως χορηγός τη PhotoBiennale / 20η Φωτογραφική Συγκυρία 2008. Φέτος, παρουσιάζονται 42 εκθέσεις φωτογραφίας με έργα περισσοτέρων από 240 δημιουργών από 17 χώρες.

Ο ΟΤΕ χορηγός της PhotoBiennale
Ο ΟΤΕ, για τρίτη συνεχή χρονιά, στηρίζει ως χορηγός τη PhotoBiennale / 20η Φωτογραφική Συγκυρία 2008. Φέτος, από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Μαΐου 2008, σε 33 διαφορετικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη και τα περίχωρά της, παρουσιάζονται 42 εκθέσεις φωτογραφίας με έργα περισσοτέρων από 240 δημιουργών από 17 χώρες.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, το μοναδικό κρατικό μουσείο αφιερωμένο αποκλειστικά στη φωτογραφία. Κεντρικός θεματικός πυρήνας του εκθεσιακού προγράμματος είναι ο χρόνος, ενώ πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων δίνουν τη δυνατότητα στο ευρύ αλλά και ειδικό κοινό να εμβαθύνουν τη γνώση τους για τη φωτογραφία.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από την ίδρυση του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της PhotoBiennale / 20ης Φωτογραφικής Συγκυρίας 2008, πραγματοποιούνται εννέα επιπλέον εκθέσεις σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Πάτρα, Βόλο και Αθήνα, καθώς και τέσσερις στο εξωτερικό (Κίεβο, Μόναχο, Βηρυτός και Σόφια).

Ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, επενδύει στον πολιτισμό, συμβάλλοντας στην επαφή του ευρύτερου κοινού σε όλη την Ελλάδα με τη σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v