Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση για απολογία έλαβαν μέλη της ΓΕΝΟΠ

Προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας έλαβαν τα μέλη του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που έχουν κληθεί να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου για δύο αδικήματα που αφορούν τις περικοπές ηλεκτροδότησης.

  • της Εύας Καραμανώλη
Παράταση για απολογία έλαβαν μέλη της ΓΕΝΟΠ
Προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας έλαβαν τα μέλη του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, που έχουν κληθεί να καταθέσουν, από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Π. Παναγιωτόπουλο, με την ιδιότητα του υπόπτου για δύο αδικήματα τα οποία αφορούν στις περικοπές ηλεκτροδότησης.

Συγκεκριμένα, οι κ. Ν. Φωτόπουλος, Ευάγγ. Μπουζούλας, Ρ. Ρίζος, Δ. Στασινόπουλος και Η. Σταμέλος έχουν κληθεί ως ύποπτοι για το πλημμέλημα της παρακώλυσης εκ προθέσεως λειτουργίας εγκατάστασης που εξυπηρετεί την προμήθεια φωτισμού στο κοινό και για το κακούργημα της πρόκλησης κατάστασης κοινής ανάγκης.

Από την πλευρά του ο κ. Ρ. Ρίζος δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε, σύμφωνα με τις κυβερνητικές επιταγές. Ελπίζουμε να δει τα πράγματα πιο καθαρά. Αυτοί που οδηγούν στο σκοτάδι την Ελλάδα είναι αυτοί που κυβερνούν και αυτοί που εντέλλονται κάθε φορά τις εντολές τους.

Με τη δικογραφία της προκαταρκτικής έρευνας συγχωνεύτηκε και η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η ΓΕΝΟΠ κατά της διοίκησης και τις περικοπές της ηλεκτροδότησης και συνεπώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και μέλη της διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v