Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Διάθεση των Visor της Handspring

Τα Visor της Handspring, τα οποία επιτρέπουν την ανάγνωση κάθε είδους μαγνητικής κάρτας, με δυνατότητα αξιοποίησης για παράδειγμα στις πιστωτικές κάρτες των Τραπεζών, διατίθενται στην Ελλάδα από την Info-Quest.

Info-Quest: Διάθεση των Visor της Handspring
Στους κορυφαίους υπολογιστές παλάμης της αγοράς παγκοσμίως, συγκαταλέγονται, τα Visor της Handspring, τα οποία διατίθενται από την Info-Quest.

Tα Visor, έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των αγοραστών τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση, κυρίως λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων δυνατοτήτων επέκτασης που διαθέτουν, και γύρω τους έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερα μεγάλη αγορά, η οποία αναπτύσσει περιφερειακές συσκευές και λογισμικό, που επεκτείνουν συνεχώς τη λειτουργικότητά τους ανοίγοντας δρόμους σε νέες εφαρμογές με ιδιαίτερα πρακτικό χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περιφερειακή συσκευή CardTool, την οποία ανέπτυξε η εταιρία TokenWorks. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα module επέκτασης, το οποίο προσαρμόζεται στα Visor και επιτρέπει την ανάγνωση κάθε είδους μαγνητικών καρτών, μετατρέποντας τους υπολογιστές παλάμης σε επαγγελματικές συσκευές με ανεξάντλητη χρηστικότητα. Ενδεικτικά αναφέρεται, η δυνατότητα αξιοποίησης του Visor για την ανάγνωση των πιστωτικών καρτών των Τραπεζών και τη χρήση σε όλα τα σημεία πώλησης, η χρήση για τον έλεγχο της ταυτότητας των εισερχόμενων σε κάποιο χώρο, για εφαρμογές ticketing και παραγγελιών, αλλά και στο χώρο της υγείας για την παρουσίαση στοιχείων που αφορούν στους ασθενείς. Ενδιαφέρουσα επίσης εφαρμογή αποτελεί η χρήση των Visor σε συνδυασμό με τον αναγνώστη καρτών και τον εξειδικευμένο φορητό θερμικό εκτυπωτή της εταιρίας Datecs, ως ολοκληρωμένο φορητό σύστημα τιμολόγησης (POS).

Από τεχνικής απόψεως η CardTool ενσωματώνει 2 MB εσωτερικής μνήμης flash, που επιτρέπει την αποθήκευση ενός σημαντικού όγκου στοιχείων. Η σύνδεσή με το Visor πραγματοποιείται μέσω της θύρας SpringboardΤΜ , η οποία πέραν της μεταφοράς των δεδομένων, εξασφαλίζει ενεργειακή αυτονομία, ενώ η υιοθέτηση της αρχιτεκτονικής plug-n-play αυτοματοποιεί τη διαδικασία της εγκατάστασης. Επίσης το module μπορεί να προσαρμοστεί καταλλήλως ώστε να καλύψει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εφαρμογής.

Τα Handspring Visor, όπως και ένα πλήθος modules που αυξάνουν τη λειτουργικότητά τους, μετατρέποντας τα σε χρήσιμες επαγγελματικές συσκευές, διατίθενται και υποστηρίζονται στην ελληνική αγορά από την Info-Quest.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v