Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύπη για το ατύχημα στις Αχαρνές εκφράζει η ΕΥΔΑΠ

Τη βαθιά της λύπη για το τραγικό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον πνιγμό ενός μικρού κοριτσιού στο κανάλι μεταφοράς του νερού από τον ταμιευτήρα του Μόρνου στη Μονάδα Επεξεργασίας Νερού Αχαρνών, εξέφρασε η ΕΥΔΑΠ.

Λύπη για το ατύχημα στις Αχαρνές εκφράζει η ΕΥΔΑΠ
Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το τραγικό περιστατικό, που συνέβη σήμερα αργά το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα τον πνιγμό ενός μικρού κοριτσιού στο κανάλι μεταφοράς του νερού από τον ταμιευτήρα του Μόρνου στη Μονάδα Επεξεργασίας Νερού Αχαρνών.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας, αναφέρεται πως η ΕΥΔΑΠ αναμένει το πόρισμα των αρμοδίων Αστυνομικών Αρχών, προκειμένου να σχηματίσει πλήρη εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι συνέβη σε σημείο του καναλιού, όπου υπάρχουν μέτρα ασφαλείας (περίφραξη, πινακίδες), με στόχο να εμποδίζεται η πρόσβαση του κοινού.

Με εντολή της διοίκησης της εταιρίας ξεκίνησε - παράλληλα - διοικητική έρευνα, για τον εντοπισμό τυχόν ευθυνών και τον καταλογισμό τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v