Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blue Star: Εναρξη δρομολογίου Πειραιάς - Χανιά

Διευρύνοντας το πεδίο της δραστηριότητάς της στην εγχώρια αγορά, η Blue Star Ferries ξεκίνησε χθες το νέο της δρομολόγιο στη γραμμή Πειραιάς– Χανιά, με το Blue Star II, με στόχο την εσαεί παραμονή της στη γραμμή.

Blue Star: Εναρξη δρομολογίου Πειραιάς - Χανιά
Διευρύνοντας το πεδίο της δραστηριότητάς της στην εγχώρια αγορά, η Blue Star Ferries ξεκίνησε χθες το νέο της δρομολόγιο στη πολυσυζητημένη γραμμή Πειραιάς–Χανιά.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Γεράσιμος Στρίντζης, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου με αφορμή τα εγκαίνια της νέας γραμμής, στόχος της εταιρίας είναι να ισχυροποιήσει τη θέση της στην εγχώρια αγορά, ενώ ιδιαίτερα όσον αφορά στο νέο δρομολόγιο, ο κ. Στρίντζης επισήμανε πως ”ήρθαμε στα Χανιά για να μείνουμε, γι’ αυτό και ξεκινάμε τη νέα γραμμή όχι περιστασιακά, αλλά για πάντα”.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ίδιος πρόσθεσε πως τα νεότευκτα πλοία που διαθέτει ο όμιλος της Blue Star Ferries ενισχύουν την κίνηση, αυξάνοντας ως εκ τούτου τον όγκο των επιβατών, μέσα από την ποιότητα των υπηρεσιών, τη δομή και την ποιότητα του στόλου.

Η Blue Star Ferries, άλλωστε, δρομολόγησε πέντε νέα πλοία σε ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Στρίντζης, με το εν λόγω δρομολόγιο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα ενίσχυσης των νέων πλοίων, ενώ συμπλήρωσε πως περαιτέρω νέες δρομολογήσεις πλοίων, παρά το γεγονός ότι εξετάζονται, θα πραγματοποιηθούν από το 2005.

Σημειώνεται πως το δρομολόγιο της γραμμής Πειραιάς–Χανιά θα πραγματοποιείται από το Blue Star II, κατασκευής του 2000, με ταχύτητα 28 μίλια την ώρα, χωρητικότητας 1.900 επιβατών και 700 ΙΧ αυτοκινήτων (ή 150 φορτηγών και 100 ΙΧ αυτοκινήτων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v