Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Λανσάρει νέο προϊόν απο τον Μάρτιο

Το νέο dvd της plextor θα διαθέτει στην ελληνική αγορά από τον Μάρτιο η Info-Quest. Πρόκειται για μια νέα συσκευή εγγραφής cd/dvd υψηλής ταχύτητας και κορυφαίας ποιότητας, που προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής, επανεγγραφής και ανάγνωσης dvd χωρητικότητας 4,7 GB.

Info-Quest: Λανσάρει νέο προϊόν απο τον Μάρτιο
Το Plextor DVD+R/RW PX-504A θα διαθέτει στην ελληνική αγορά από τον Μάρτιο η Info-Quest.

Η Plextor είναι κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων οπτικής αποθήκευσης, η οποία ανακοίνωσε τη διάθεση του PX-504A, μίας εσωτερικής μονάδας εγγραφής/επανεγγραφής DVD+R/RW & CD-R/CD-RW, που βασίζεται στο πρωτόκολλο ATAPI και προσφέρει άριστες επιδόσεις, μέγιστη αξιοπιστία και κορυφαία ποιότητα στις εγγραφές DVD και CD.

Με το PX-504A, η δημιουργία προσωπικών DVDs γίνεται πλέον μία ιδιαίτερα απλή υπόθεση και μάλιστα χωρίς υπερβολικό κόστος.

Η νέα συσκευή απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο μέσο εγγραφής CD/DVD, υψηλής ταχύτητας και κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολλές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα η δημιουργία προσωπικών home videos, οι συλλογές ταινιών, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών και μεγάλων αρχείων, η δημιουργία άλμπουμ με φωτογραφίες ιδιαίτερα υψηλής ανάλυσης, τα αρχεία μουσικής σε φυσική μορφή ή MP3 κ.ά.

Η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής, επανεγγραφής και ανάγνωσης DVD χωρητικότητας 4,7 GB, οι δε ταχύτητες ανάγνωσης / εγγραφής έχουν ως εξής:

* Εγγραφή DVD: 4x / Εγγραφή CD: 16x

* Επανεγγραφή DVD: 2.4x / Επανεγγραφή CD: 10x

* Ανάγνωση DVD: 12x / Ανάγνωση CD: 40x

H Plextor, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την ηγετική της θέση, έχει εφοδιάσει το PX-504A με αρκετές και ιδιαίτερα σημαντικές καινοτομίες –PoweRec, Lossless Linking και Buffer Underrun Proof- οι οποίες συμβάλλουν αποτελεσματικά στην εγγυημένη πιστότητα εγγραφής σε όλα τα γνωστά μέσα αλλά και στην απρόσκοπτη αναπαραγωγή σε όλα σχεδόν τα CD και DVD players.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως το PX-504A μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα ακόμη και τοποθετημένο σε κάθετη θέση μέσα στον υπολογιστή.

Στη συσκευασία της έκδοσης retail περιλαμβάνεται μία πλούσια γκάμα από χρήσιμα προγράμματα όπως το Ahead Nero, το InCD, το Pinnacle Studio 8 για Video Editing και Authoring, το PowerDVD της Cyberlink για την αναπαραγωγή ταινιών DVD καθώς και τα Plextools, μία σειρά πολύτιμων ”εργαλείων” για τη χρήση της συσκευής.

Tέλος, η συσκευή συνοδεύεται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ υποστηρίζεται και από την ειδική ”On-Site Collect & Return” υπηρεσία, που εγγυάται άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v