Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Exodus στην έκθεση Comdex 2003

Τα ολοκληρωμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες της παρουσιάζει και φέτος στην έκθεση Comdex 2003 η Exodus, εταιρία πληροφορικής του oμίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Exodus στην έκθεση Comdex 2003
Τα ολοκληρωμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες της παρουσιάζει και φέτος στην έκθεση Comdex 2003 η Exodus, εταιρία πληροφορικής του oμίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Συμφωνα με την ανακοίνωση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Exodus (περίπτερο B24), συνολικής έκτασης 70m2, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ολοκληρωμένες λύσεις της Exodus για κερδοφόρο ηλεκτρονικό επιχειρείν, μεταξύ των οποίων και το νέο πρωτοποριακό προϊόν icare. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και ευέλικτο πληροφοριακό σύστημα, που επιτρέπει τη σφαιρική παρακολούθηση περιστατικών φροντίδας υγείας για την παροχή υπηρεσιών περίθαλψης και πρόληψης.



Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους έμπειρους συνεργάτες της Exodus για όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της εταιρίας, όπως τις διαδικτυακές εφαρμογές (Web Applications), τα συστήματα επικοινωνίας και πληροφόρησης για το εσωτερικό του οργανισμού (Intranets) ή για το δίκτυο συνεργατών (Extranets), την εκπαίδευση μέσω υπολογιστή (e-Learn), τα συστήματα ανάλυσης και αξιοποίησης πληροφοριών (Business Intelligence), τα συστήματα υποστήριξης εισπράξεων (e-Collect), τις εταιρικές ή θεματικές παρουσιάσεις σε CD ROMS – Infopoints, καθώς και τα συστήματα ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-Banking).

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι η Exodus συμμετέχει επίσης ενεργά και στις συνεδριακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Ειδικότερα, στη συνεδρία της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2003, με θέμα ”Τεχνολογίες & Λύσεις της ελληνικής αγοράς e-learning”, ο κ. Τάκης Καπλάνης, Presales Engineer της Exodus S.A., θα αναλύσει το ”Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης και Περιεχομένου σε Εταιρικό Περιβάλλον”.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2003, στη συνεδριακή εκδήλωση με θέμα ”Software Trends 2003”, ο κ. Μάνος Μαργαρίτης, CTO της Exodus, θα αναπτύξει το θέμα ”Λύσεις με Γνώμονα την Ολοκλήρωση”, ενώ στο συνέδριο με θέμα ”Επιχειρησιακές Στρατηγικές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν”, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, ο κ. Πέτρος Πολυμένης, δρ Head of Business & Product Development της Exodus, θα μιλήσει για τη ”Στρατηγική Υλοποίησης Intranet/Extranet που στοχεύει στη Μεγιστοποίηση της Παραγωγικότητας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v